Avantajele

Folosirea Shishasyrup sau denumit și sirop de narghilea are nenumărate avantaje. În comparație cu alte produse similare de marcă diferită vă facem o prezentare mai detaliată mai jos:

  • Mai concentrat: Drept rezultat al aromelor de înaltă calitate și în urma rezultatelor persistenței firmei lângă calitate, aromele noastre nu sunt diluate! Astfel,  ideea de mai puțin înseamnă mai mult. Prin urmare, un flacon de aromă Shishasyrup are o durată mai îndelungată.
  • Multifuncțional, universal: Datorită faptului că produsele similare au fost dezvoltate mai demult, astfel ele au fost fabricate numai pentru aromatizarea tutunurilor.  Însă, utilizarea lor la pietrele minerale nu este ideală întrucât pot conține substanțe (de ex. zahăr, miere) care pot deteriora piatra minerală de narghilea. În mod comparativ, siropul Shishasyrup  poate fi aplicat perfect atât la piatra minerală de narghilea cât și la tutunuri. Conferă ambelor un gust plăcut, bine perceptibil și nu produc daune în pietrele minerale!
  • Miros = Gust: În cazul multor produse se întâmplă ca mirosul lor să fie foarte fin/plăcut, însă când le încercăm gustul lor nu seamănă nici pe departe cu mirosul. Când miroși oricare aromă a siropului Shishasyrup, poți fi sigur că gustul va corespunde în totalitate cu mirosul acesteia.
  • Gamă variată de arome: În cadrul paletei gustative pot fi găsite de la aroma cu două mere, considerată cerință, de-a lungul aromelor de piersică aproape toate aromele. În cazul fiecărei arome am selectat printre mai mulți producători de arome, care este cea mai bună  aromă și pe aceasta am îmbuteliat-o pentru voi!
  • Ambalaj minunat: Flaconul/butelia în care se toarnă siropul de narghilea are peretele gros, putând fi foarte bine închis. Cine dorește poate deschide capacul și turna, însă este recomandată utilizarea capacului dozator. Matrițele au fost așezate pe cutie, încât flaconul nu se va lipi. Iar peretele gros asigură faptul că poate îl putem transporta oriunde.

Nu conține substanțe aditive: ShishaSyrup nu conține nici un adaos. Prin urmare, nu conține stabilizatori, coloranți artificiali, nu conține alcool și este lipsit și de alți solvenți!