Calitate

Cu siguranță, te-ai întâlnit cu diverse tipuri de umidificatori și aromatizanți de calitate diversă.  Și noi și asta ne-a stimulat să creăm și să aducem pe piață o nouă categorie.

Iată câteva mici detalii care Te conving și pe tine că Shishasyrup  merită încercat.

Conține numai materii prime ce provin din Europa. De la A la Z.

  • Sunt verificate, omologate – acesta este criteriul de bază pentru a putea fi utilizat cu siguranță, ca și substanțe sau materii de bază.
  • Sunt verificate -corespund cerințelor sistemului de calitate efectuat de către autoritățile competente și de către producător.  (cel din urmă este adesea mai strictă și riguroasă)

Utilizăm exclusiv aromele producătorilor cu referințe pozitive. Aceste firme și-au demonstrat calitățile atât în industria alimentară, cât și în industria tutunului.

Aromele noastre au trecut printr-un proces de testare în șase trepte.  Cele aproape 20 de gusturi create până acum au fost selectate în urma unui proces de testare a mai mult de 400 arome diferite, conform celor de mai jos:

  • Testarea aromelor de bază (test intern) conform unei arome separate și a unui gust separat.
  • Conceperea gusturilor de bază (test intern) conform unor criterii dinainte stabilite
  • Testarea intensității gusturilor,aromelor. Prima opinie a participanților externi (experți și amatori deopotrivă) cu privire la conceperea gusturilor, alegerea sau selectarea dintre mostrele de intensități diferite
  • Compararea cu tutunuri de arome diferite (maxim un singur tutun îl poate depăși dintre cele 5-6 mărci cu care îl comparăm). Aceasta este, în general, o poveste veselă, persoana care cunoaște într-adevăr conținutul acesteia fiind numai cel care acoperă ceramicile. În numeroase situații, participanții au jurat că în ceramica lor destinat  ShyshaSyrup se află marca lor preferată de tutun. Testul în discuție se realizează  și în cazul pietrei de narghilea și a tutunului. 
  • Test specific Orientului Apropiat. În cafenele egiptene sau europene, însă în cafenele vizitate exclusiv de către publicul arab. 
  • Producerea de probe, mostre în serii de câteva sute, ulterior compararea cu aromele  testului.  Dacă, ulterior acestuia, gustul este în regulă, poate urma producerea. Din totalul de 432 de gusturi, 20 relevă rezultate foarte bune.

Analiza în fiecare caz a confirmărilor venite din partea cumpărătorilor . Adică, fiecare nouă propunere este analizată în mod foarte serios.

Utilizăm glicerină de calitate farmaceutică (99.9%). Este mai macerată – întrucât trebuie ușor diluată pentru a fi lichidă, – însă devine astfel sigur că substanțele utilizate conțin exact  ceea ce este permis și se impune.

….Dacă contează într-adevăr ceea ce fumezi…..