În cazul pietrei minerale

Utilizarea  ShishaSyrup este foarte simplă, mai ales în cazul pietrei minerale de narghilea.

În cazul pietrelor minerale nu este nevoie de nici un instrument, de nici o operațiune. Utilizarea siropului de narghilea Shishasyrup este mult mai simplă, pentru că constă doar în două etape și ajunge să avem în vedere două aspecte. Următoarele două aspecte:

1. Piatra de narghilea să fie uscată, curată.

2. Nu trebuie turnată o cutie întreagă de Shishasyrup peste o doză de piatra minerală de narghilea.

Piatra minerală recomandată de narghilea: Shisharoma

Pregătirea pietrei minerale de narghilea

            După ce am consumat pietricelele din piatra minerală de narghilea Shisharoma (sau altă piatră minerală de narghilea) merită să punem la un loc bine ventilat. După ce am consumat100 gde piatră minerală să punem sub apa de robinet și să clătim într-o strecurătoare sau cutie, să îndepărtăm scrumul și melasa rămasă. După ce am terminat să punem la uscat într-un loc cald și bine ventilat (de preferat cu umiditate scăzută). Poate fi încălzită (uscător de păr, radiator), însă este interzisă încălzirea ei la foc deschis, într-un vas închis, într-un cuptor închis, în cuptor de microunde sau în gril.

Sfat: Putem să punem la soare sau chiar pe vreme de vânt, însă să avem grijă la praf, la nisip mișcător, la furtunile de deșert, poate murdări piatra de narghilea proaspăt spălată.

Rearomatizarea pietrei minerale de narghilea

            Rearomatizarea pietrelor minerale de narghilea este extrem de simplă. Să luăm cutia de piatră minerală, să presărăm înapoi  piatra minerală uscată, deja curățată. Ulterior, să turnăm peste 1/3 din cutia de ShyshaSyrup (o treime), aproximativ 30-35ml de melasă aromatică. Se lasă să se absoarbă timp de 1-2 ore, se amestecă periodic cu mișcări circulare pentru ca distribuția melasei să fie una uniformă. După 1-2 ore, putem deja recurge la umplere.

Mențiune: Prin utilizarea pietrei de narghilea Shisharoma, timpul de absorbție se poate reduce fie la jumătate, la o treime, în funcție de uscăciunea acestuia.

 

http://shishasyrup.hu/kerdes-valasz/  

Întrebări-răspunsuri

            Întrebări și răspunsuri frecvente. În caz de eventuale întrebări, furnizați-le în punctul de meniu aferent Contactelor!

Pentru ce se recomandă mai degrabă Shishasyrup?

Poate fi la fel de bine utilizat în cazul tutunurilor de narghilea și a pietrelor minerale, astfel celor mai tineri îl recomandăm pentru pietrele minerale, iar pentru cei vârstnici, pentru tutun.

Pot amesteca pietricelele cu răcoritoare de tutun?

Poți să le amesteci, însă nu va avea nici un gust. Răcoritoarele conțin într-o foarte mică măsură concentrația de gust, scopul lor fiind mai degrabă umezirea. Tocmai din acest motiv, ShishaSyrup este aromatizant și ai astfel posibilitatea de a-l aromatiza cu acesta.

Pot cumpăra ShishaSyrup și cei cu vârsta de sub 18 ani?

Întrucât ShishaSírup nu este, conform legii, un produs de acciză, poate fi cumpărat de oricine în mod liber, oriunde. Chiar și pe internet.

Este mai bună piatra minerală sau tutunul?

  1. Pentru cei începători și tineri, piatra minerală este bineînțeles „mai bună”. Pentru utilizatorii  rutinieri de narghilea, în schimb, “goliciunea” pietrei minerale poate fi foarte deranjantă, fiind resimțit în mod clar gustul sau aroma caracteristică de tutun. Oricine poate găsi în cele două tipuri lucrurile care sunt pe placul lui.  Din punctul de vedere al sănătății, cea care este mai recomandabilă este piatra minerală de narghilea (Shisharoma).

În care ceramică este mai bună utilizarea de narghilea cu ajutorul pietricelelor?

În realitate, Shisharoma poate fi umplută în fiecare ceramică, însă cel mai bine funcționează în ceramicile de tip Phunnel. Aici există doar  o singură gaură, și aceea în partea de sus, astfel încât este practic imposibil ca aromatizantul să curgă sau să se prelingă la nivelul corpului narghilelei, prin aceasta putând obține implicit gusturi mai intense. Se recomandă ceramicile Mass Phunnel.

Câte straturi de folie să utilizez pentru piatra minerală de narghilea?

Un strat este absolut corespunător fiecărui tip de ceramică, piatra minerală Shisharoma neputând arde, negenerând un gust negativ nici sub efectul căldurii puternice.